BİR BAŞARI HİKÂYESİ: HÜSEYİN BARAN ALAN'IN ZEKÂ VE STRATEJİ YETENEKLERİYLE DOLU YOLCULUĞU

Büyük bir mutluluk ve gurur ile duyurmak isteriz ki, okulumuzun 7E sınıfından değerli öğrencimiz Hüseyin Baran ALAN, Akıl ve Zekâ Oyunları Van İl Turnuvası'nda Pentago dalında Van İl Birincisi olmuştur. Bu olağanüstü başarı, sadece Hüseyin BARAN'ın kişisel yeteneklerini değil, aynı zamanda okulumuzun eğitim kalitesini ve öğrencilerimize sunduğumuz destekleri de yansıtmaktadır.

Hüseyin BARAN'ın bu başarısında emeği geçen herkesi tebrik ederken, özellikle onu bu yolda cesaretlendiren ve destekleyen değerli öğretmenimiz Zeynep BOZDOĞAN'ı da unutmamak gerekir. Zeynep öğretmenimizin özverisi ve rehberliği, Hüseyin BARAN'ın potansiyelini keşfetmesine ve en yüksek noktaya ulaşmasına olanak sağladı.

Hüseyin Baran ALAN gibi parlak bir öğrencinin okulumuzda yetişmesi, bizleri gururlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda gelecek nesiller için de bir ilham kaynağı oluyor. Bu tür başarılar, öğrencilerimize her zaman hedeflerine ulaşmak için gereken motivasyonu ve güveni vermektedir.

Bu büyük başarıyı kutlarken, Hüseyin Baran ALAN'ı ve onu destekleyen ve yetiştiren Zeynep BOZDOĞAN'ı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Onların örnek alınacak başarıları, okulumuzun değerlerine ve başarı geleneğine olan katkılarını sürdürecektir.

09.05.2024 16

09-05-202409-05-2024